söndag, maj 30, 2021

Fin cykeltur i gott sällskap



Bra ben och bra väder idag. Kan ej begära mer än så. 




Över älven i Djurås. 




Öhrn möter älv. 




Pisspaus innan Leksand. Karl-Johan hade gnällt på en gnisslande cykel under passet. Jag vill inte avslöja vad problemet var, men efter en snabb fix så löste jag det och fick utnämningen veckans gärning av KJ. En stor dag för mig!




Jag blev bjuden på födelsedagsfika av firma KJSA idag, stort! Tack för det!




Längs 293:an. 




En steekig bild på Simon Andersson. 






Data från min Garmin


Godkväll. 

Ny söndag och ny cykelvända. Samma sällskap som förra söndagen: Simon Andersson, Karl-Johan Westberg och Johan Öhrn. 

Sjukt skönt med detta soliga väder, även om jag har bränt mig på axlarna efter gårdagens utedag med Alfons. Jag som sagt i många år att jag aldrig bränt mig i Sverige. Min teori där är att vi inte haft en sekund solsken det senaste halvåret. 

Idag kände jag mig ganska pigg i kropp och ben. Vi snurrade på i lagom tempo hela vändan, förutom en skapligt lång hårdkörning i backarna mot Rexbo. Hör fick jag släppa det två herrarna från firma KJSA, men det kändes ändå rätt bra och jag kom upp i sjuka 176 i puls. Lika bra att passa på att trycka på när kroppen och pulsen svarar. Dessutom ger det fina cykelben till kommande pass. Nästa vecka har jag nämligen hintat om att cykla väggenrundan. Ni är välkomna att delta då!

I övrigt finns inte så mycket annat att berätta om dagens pass. Jag tyckte att min cykel knäppte en aning omkring styret när jag stod upp, så efter passet tog jag loss det, torkade rent och fick tyst på knäppandet. Jag gillar att hålla bra skick på mina grejer! 

Vi hörs. 

Inga kommentarer: