torsdag, maj 27, 2021

En torsdagsupdate



Åh men hej!

Efter morgondagen så är det två långa veckor kvar till frihet. Som jag längtar alltså. Börjar bli rejält less. Sista veckan innebär det dessutom långa dagar med massa planering inför hösten, här hoppas jag kunna nyttja min rätt till att söka jobb under delar av den tiden. 

Seg och konstig igår under passet, främst på Skiergen. Sov dåligt och oroligt inatt igen. Bara blivit cirka sex timmar per natt och pulsen har under en längre tid varit högre när jag sover. Ont i magen och uppsvälld har jag varit också. Måste ha ätit något konstigt. Känns lite bättre idag i alla fall. Eller så är det bara stress och mentalt. Men vi som har varit med en tid vet att saker brukar vända. Så det är bara att hålla i. Tar jag mig bara igenom de sista veckorna på jobbet, fortsätter kämpa med att komma igång bra med träningen och att vi får ett mer somrigt väder så tror jag att saker blir bättre. 

Idag så är det återigen svinkallt och grått ute. Planen är att köra rullskidor stakning efter jobbet. Inte så sugen på det just nu, men jobbet måste göras! 

Vi hörs. 


Inga kommentarer: