söndag, maj 16, 2021

Cykelpremiär och äntligen bra kropp!Jag gillar mina Oakley Sutro, främst för utseendet! Inte helt optimala för mig att staka med, de glider ner en aning när jag blir svettig. Men annars är dom grymma!Fina vyer mellan Djura och Leksand 
Cockpiten 
Oplanerad fikapaus i Leksand. För den med öga för detaljer så ser ni att jag endast tog en kopp svart kaffe. Hade tagit med mig energi för en veckas träning, dock behövde jag inte använda mer än 0,75 liter sportdryck på turen. 


Tjena! 

Äntligen kan jag rapportera från ett träningspass där kroppen svarade och kändes bra! Sjukt skönt faktiskt. 

Jag bjöd in mig själv till detta pass för cirka en vecka sedan, när jag fick nys att Simon skulle cykla. Har sneglat oroligt på väderprognosen i veckan och sett att det skulle bli blött. Imorse var det blött på marken när jag spanade ut ur fönstret, något jag inte hurrade över. Men jag har ju bestämt mig för att träna tillsammans med folk, så det var bara att gilla läget och ge sig av. Kallt och blött till en början, men det torkade upp och solen visade sig vid några tillfällen! 

Hela veckan har bjudit på väggningar och låg puls. Så jag var fullpackad med bars, geler och sportdryck. In case of emergency. Men det behövdes aldrig några nödraketer. Dessutom var kroppen faktiskt riktigt pigg och pulsen var hög (131 i snitt). Landsvägscykel är bland de härligaste träningsformer jag vet!

Här är rundan vi åkte:Jag stod för ganska mycket dragjobb då jag kände mig som en häst på grönbete med mina för dagen fina ben. Vi körde i en jämn fart i princip hela passet, inga idiotkörningar och inget lustempo. 

Känns betydligt bättre idag än de senaste dagarna med allt. Ska försöka fortsätta hålla i en bra dygnsrytm nu, fortsätta kriga på med att komma igång fysiskt och blicka framåt. Det kommer nog lösa det mesta. Jag har fuskat lite med en aning godis igen nu, men det får jag ta tag i framöver, när kroppen och knoppen spelar än mer på lag. Snart är jag nog förhoppningsvis redo för lite tröskelintervaller också. 

Totalt blev det 118 kilometer och 3,52 h. 

Veckan landade på 15,30 h, fin återkomst i träning! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen motvind?

Adam Steen sa...

Jo, lite på hemvägen. Men det störde mig inte idag :)

Anonym sa...

Härligt Adam!

Adam Steen sa...

Tack!