tisdag, april 20, 2021

Uppdaterat garderoben
Det var ett tag sedan jag införskaffade mig nya vardagskläder. Träningskläder inhandlar jag mer frekvent dock. Det säger väl en del om prioriteringarna.. Förra veckan så bestämde jag mig för att försöka uppdatera garderoben en aning. Jag surfade omkring på diverse modesidor och fastnade snabbt för en, nämligen Paapi Clothing. Jag kände att det var min stil, snygga kläder och dessutom märken jag inte sett på så många andra. Perfekt att kunna stå ut en aning från mängden. 

Igår så fick jag hem en laddning med tre hoodies, fem t-shirts och ett par jeans:
Tröjorna överst, som inte är gråa kommer från märket Limité. Snygg design på tröjorna, dom satt bra och hoodien var lite tunnare i tyget. Skönt att dom inte är så tjocka tycker jag som ofta är lite varmare. 

De två nedersta tröjorna är från märket Noos. Dessa var sjukt sköna i tyget, lite mer liknande träningskläder. Passformen var grym också. 

Så nu har jag kläder så jag klarar mig ett tag igen, perfekt!

Inga kommentarer: