torsdag, april 01, 2021

Nytt kombopass1: 35 min - 6,4 km löpning 

2: 80 min - 19 km skate

3: 35 min - 6,9 km löpning 

Ovan har ni dagens träningspass. Två olika vägar dit och hem, för omväxlingens skull. Löpningen kändes inte bedrövligt, men nära på. Lägg där till en lätt väggning under hemvägen. Som känslan är nu så kommer det ta lång tid att komma i brukbar löpform, men det får bli ett senare bekymmer, träna klar timmarna och sedan vila satan är målet nu. Sliter på så många plan just nu så ni kan aldrig tro. Men jag är fast besluten att slutföra uppgiften. Sprang i mina Hoka Speedgoat och de stackarna gjorde allt för att jag skulle ta mig fram på bästa sätt. När inte ens det lyckas så vet man att man är i usel löpform. 

Skidåkningen var fin idag, i nypreparerade spår. Väldigt uppskattat! Hade tur och slapp se en enda person också, skönt. Men givetvis hade någon gått och/eller sprungit + cyklat mitt i spåret så att det var djupa gropar i. Sånt är ändå uppfriskande.. Det kommer dock inte vara åkbart många timmar (dagar) till där i Bergebo. Så frågan är om jag ändå blir tvungen att ta fram de satans rullskidorna, men det tar emot något fruktansvärt ska jag erkänna.. 

Nu ligger jag utslagen i soffan och ska försöka titta på något på TV. 

Hörs imorgon! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du funderar inte på en vända till Sälenfjällen? Då lär ju timmarna ramla in nästan helt smärtfritt.

Adam Steen sa...

Tanken har slagit mig och visst är det så. Men jag orkar inte åka iväg någonstans nu, så jag får gilla läget bara och göra det bästa av situationen :)