fredag, april 23, 2021

Mer aktiv nu än när jag tränar?!



Vilan ger mig tid till att lite enklare kunna beta av tråkiga måsten. Igår så åkte jag till min bror i Falun och bytte till sommardäck på min bil. En sak som jag kan tycka är lite småjobbig att ta mig iväg för att göra, men som går väldigt snabbt när jag väl drar igång. Under denna aktivitet blev jag svettig och jag använde 
skidhandskar. Det måste ju nästan räknas som träning. 

På kvällen så ägnade jag en lång stund åt att dra nätverkskabel från min Apple TV och från en Sonoshögtalare till min router. Det för att få stabilare upplevelse när jag streamar video och musik. Video via Apple TV har egentligen aldrig krånglat, men mina Sonos kan hoppa ur ibland. Jag använder mig av ett Google Wi-Fi med två puckar, så jag har inte tillräckligt med nätverksportar. Därför måste jag idag köpa in en nätverksswitch för att få allt att funka. Fan hur jag håller på. Att jag inte bara kan sitta ner lugnt och titta på TV… Men det är inte riktigt min grej. Jag installerade också en beta-uppdatering av operativsystemet på både iPhone och Apple TV. Varför? Jo, för att jag med hjälp av iPhonen kan kalibrera färgerna på Apple TV:n. Jag är sjuk. 

Idag är det full rulle på jobb, först på skolan, sen på stan och därefter åter till skolan för att lämna nyckel. Sen är det äntligen helg i ensam majestät. Ska njuta av en egen helg i lugn och ro. 

Hoppas ni får en fin fredag!

Inga kommentarer: