måndag, mars 22, 2021

Skejt i kortärmatDet är inte varje dag som jag åker längdskidor i kortärmad tröja och utan handskar, men idag gick det utan problem i vårvärmen!


Godkväll. 

Så är ännu en dag snart till ända och ett nytt träningspass är avklarat. Efter lite fix hemma med tvätt, handling, osv, så åkte jag och Alfons till Falun. Medan jag åkte skidor på Lugnet så fick Alfons leka med farfar. 

Träningspasset blev återigen en blöt historia. Genomblöta pjäxor efter bara några minuter och galet tungfört. Men ändå skönt att värmen är på väg. Jag körde lugn skate i två timmar (28,5 kilometer) på de olika banorna på Lugnet, kändes väl varken bra eller dåligt. Under den sista halvtimmen så tycker jag dock att föret blev en aning lättare och kroppen kändes lite bättre. Det sistnämnda berodde nog mer på snabbare spår. 

Imorgon väntar vilodag, det ser jag fram emot!

Inga kommentarer: