torsdag, mars 25, 2021

Övertids-skate

Tjena. 

Fick med mig Adam Larsson på dagens träningspass, skönt att ha sällskap faktiskt. Idag har jag känt mig lite tom och likgiltig generell, vilket jag emellanåt kan vara. Funderar över livet, meningen med det och så vidare. Det brukar gå över rätt snabbt som tur är. Trevligt att då kunna prata med Adam om allt mellan himmel och jord. Jag brukar ju inte prata så mycket med någon egentligen. Det är mest här jag reflekterar mina tankar emellanåt. 

Det var ganska fint med tanke på förhållandena idag i Bergebo och med sällskap så gick tiden rätt så fort. Det hela slutade med 1,45 h och 27,5 kilometer. Alltså övertid mot de planerade 1,35h. Fint det! Kändes lite bättre i kroppen idag än igår. Skönt att återigen kunna åka i en tunn långärmad tröja och utan 
handskar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar att läsa dina reflektioner och att du är ärlig med att livet inte är glass och ballonger hela tiden. Skulle du kunna snacka i vloggen om ifall du upplever Vasaloppet-blues. Har inte hört någon kalla det så men triathleter brukar kalla tomheten och depressiva symptom efter att ha genomfört något som man satsat mot under en lång tid (tex en Ironman med 3,6km simning, 18 mil cykel och 42km löpning) för Ironman blues.
Förresten, det där med att jag tyckte det var för mycket skidåkning i långa sekvenser på vloggen menar jag att även om varje klipp är ca 4 sek så blir det långt om man lägger ihop dem efter varandra. Jag vet att det tar mycket tid och kraft för dig att filma och klippa dem, men om man tex varvade klippen med att du svarar på frågor eller vad som helst annat så tror jag det blir mer intressant :-). Tack för att du bloggar och vloggar :-)

Adam Steen sa...

Tack! Nej, jag kallar det vasaloppsbakis. Okej, tack för synpunkten. Jag får se hur den utvecklas :) tack!