måndag, mars 15, 2021

44 kilometer skate, med lite 10”-20”Tja! 

Efter en dag tillsammans med Alfons så kunde jag mot eftermiddagen ge mig iväg på ett träningspass. Även idag så körde jag skidor i Bergebo, denna gång skate. Det var blött och småtungt före till en början, men ganska snabbt så frös det på och gick allt lättare. Skönt med snabbfört emellanåt också! 


Spåren håller bra klass än, så det gäller att passa på att åka så länge det går tänker jag. Slingan jag åkte idag var 2,5:an, Igeltjärnsvägen och konstsnön kring stadion. Ett sådant varv blir ungefär åtta kilometer långt. Spåren på Igeltjärnsvägen är ganska hårda då det ligger en ishinna under. Även konstsnön var ganska hård idag och det funkade fint med små trugor

Passet blev 2,30 timmar och jag kom 44,3 kilometer på den tiden. Med en timme kvar av passet så körde jag fem minuter 10”-20”, istället för att köra impulser. I övrigt åkte jag bara lugnt. Ett fint pass och imorgon väntar vilodag. 

Ha det fint! 

Inga kommentarer: