lördag, mars 13, 2021

2,30 h stakningHej på er!

Jodå, jag har tränat idag igen, oroa er inte. Gav mig ut lite senare idag då jag ville sova ut och sedan se herrarnas världscup. Det fick jag kanske sota en aning för i form av ett sörjigt och tungt före. Det betalade sig dock tillbaka då jag stötte på Håkan Tunander och fick sällskap av honom i cirka 1,30 h. Trevligt att åka och prata om skidor  träning, tävling, med mera. Tiden går betydligt snabbare då! 

I det tunga föret så hann jag bara 33,1 kilometer på 2,30 timmar. Så kan det vara ibland. Kändes ändå helt okej hela tiden. Jag har även träningsvärk i magen sedan gårdagens TRX-styrka, det gillar jag skarpt! Så efter dagens stakning blev det endast kettlebell, så sparar jag det andra TRX-passet till imorgon. Följande kettlebell-övningar kördes:

- 3 x 20 Goblet squats 
- 3 x 10 Snatch/arm
- 3 x 10 Utfallssteg/ben
- 3 x 20 Kettlebellsswing

Nu väntar en lugn och skön kväll i ensam majestät. Imorgon stänger vi träningsveckan med stakintervaller. 

Inga kommentarer: