onsdag, mars 31, 2021

20 timmar kvar



Alfons bakade anktårta till oss igår 



Den glade 




”Ta kort på mig när jag har dina skor pappa!”




Alfons läser saga för mig



God onsdag. 

Vi hade en trevlig kväll igår, jag och Alfons. När vi kom hem så tog vi en tur med hans springcykel och en vända i lekparken. Jag känner att jag blivit en aning bättre på att vara närvarande med Alfons och att göra saker han gillar. Det är med glädje jag ser på när han leker. 

När jag vaknade imorse så var jag ensam i sängen, vilket händer ganska sällan när Alfons är hos mig. Han hade sovit i sin säng hela natten. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan till dagis. Nu väntar två dagar i ensam majestät hemma igen. 

Sen har vi träningen då. 20,20 timmar kvar till målet på 710 timmar, som jag helst ska ha avklarat nästa söndag den 11:e april. Massa plusgrader och regn på det. Inte alltför lockande eller inspirerande väder. Kanske det inte ens går att åka skidor i Bergebo idag. Jag är inte sugen på att ta fram några rullskidor innan min viloperiod, ingen cykling i regn och löpning i tio timmar i veckan är inte heller aktuellt. Så vi får se hur upplägget blir, men att jag ska misslyckas med målet finns inte på kartan. Många undrar varför jag tränar och hur jag motiverar mig. Dels har jag ju mitt mål på 710 timmar. Men jag vill också träna för hälsan, för att hålla mig fit och för att det är en del av mig. 

Vi hörs senare!



Inga kommentarer: