lördag, februari 27, 2021

Sk8 och hemmagym




Idag var det inte fel med mössa, mer om det här under. Ni kan även skymta Benzen i bakgrunden. En bil som jag hade planer att byta ut i år. Men som börsen har gått för mig de senaste två veckorna så får jag vara glad om jag har råd att ha kvar den ens, en och en halv årslön har portföljen backat bara denna vecka. Så min Swish står öppen återigen för allmosor: 0761664997, tack på förhand! Har ju knappt råd att ladda mobilen längre, nu när jag varit hemma från jobbet så har alla mina tekniska prylar slut på batteri. Får gå ut i trapphuset och ladda dom, där finns det uttag som inte är kopplat till min lägenhet.

Jag fortsätter att följa min plan. Idag blev det 90 minuter lugn skate. Temperaturen låg på 2-3 plusgrader, så jag blev väldigt glatt förvånad när det var nydragna och väldigt snabba spår i Bergebo. Igeltjärnsvägen och konstsnöspåret (drygt 1 km) är helt klart åkbara. Men trots temperaturen på några plusgrader så upplevdes det sjukt kallt, frös om nästan hela kroppen, men främst händerna. Kanske var blåsten som gjorde det. Tur att jag inte tog pannband som igår i alla fall. 

I det snabba föret så hann jag hela 26 kilometer. Det var skönt, sliter lite mindre på musklerna då. 

Hemma igen så körde jag mitt andra TRX-pass (ni får se mer på vloggen imorgon) och kettlebell. Precis som tidigare i veckan blev det två set, istället för tre. 

Vi hörs!



Inga kommentarer: