tisdag, januari 12, 2021

Undra vad detta handlar om?!



Inför varvning på söndagens Craft Ski Marathon. Erik Wickström, Adam Steen och Alfred Nilsson. Fotot taget från Erik Wickströms instagram, fotograf: ”miaochmammashalvklassiker”






Två bilder på min älskade Alfons, från gårdagen. 







Min drönare från E-ville



Hej på er. 

Förra veckan var en liten smygstart med jobbet, utan elever. Idag kliver jag på det rejält med vanlig jobbdag igen. Skönt faktiskt att vara i rutinerna. Nu får man räkna ner veckorna till sportlov, påsklov och därefter sommarlov. Bara att kämpa på. 

Igår så hann vi med lite ärenden, inhandling av mat, samt städning, disk, tvätt och matlagning för fem middagar. Skönt att få sådant gjort under lediga dagar, när det finns lite mer tid. 

Jag har glömt att berätta, men under lördagsnatten så vaknade jag av att någon killade mig på tån. Tänkte inte så mycket på det då, utan somnade om. Men nu i efterhand känns det lite läskigt. Dock måste jag ha drömt det.. Inatt så vaknade jag istället av känslan att jag hade en katt eller hund ihoprullad uppe vid halsen, det var dock Alfons som sin vana trogen hade smugit in till mig och lagt sig nära. Mysigt! 

Denna dag bjuder som vanligt på jobb, fasta och vila från träning. Efter jobbet så ska jag hämta Alfons och därefter Boris. Så det blir bilen denna gång, dock inte till och från jobbet, då är det cykel som gäller. Ska sen också försöka ta en promenad under min rast, för att få lite frisk luft, det skvallras ju om sol idag! Vad gäller Boris så har jag inte riktigt kommit fram till någon lösning, tycker ju synd om honom också och gillar ju honom, även om det är sjukt jobbigt att ha ansvaret. Så vi får se hur det blir. 

Hoppas ni får en fin tisdag! 

Inga kommentarer: