fredag, januari 29, 2021

Lugn och fin skateHej på er i rysskylan! 

Dagens pass är väl egentligen inte så mycket att skriva hem om. Halkade omkring på isig och ojämn skatebädd i Bergebo. Elljusfemman, Igeltjärnsvägen, Vargliden, Medväga och konstnöspåret. Det sistnämnda är hyfsat bra, resten kan ni nog gissa er till själva hur det är.. 

Åkte i 90 minuter, hann just över 24 kilometer. Kändes sådär och jag frös stundtals rejält om fingrarna. Det var det hele. 

Hoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör du med fingervantar även när det är kallt?
Jag tycker jag sett på flera världscuper att flera kör med tumvantar även om det inte är så kallt så det är kanske en myt att det man måste ha fingervantar.

Adam Steen sa...

På träning så har jag numer nästan alltid tumvantar, iaf om det är kallare än 4-5 minusgrader. Det har inte varit så kallt på tävling de lopp jag åkt de senaste åren, men är det säg, kallare än minus 10 så kör jag då garanterat tumvantar. Sjukt känslig om fingrarna oftast, dock brukar det gå okej under tävling.