tisdag, januari 05, 2021

Jullovet är inte lika långt som sommarlovetLycka är att få vakna upp bredvid min älskade Alfons. Inatt hann jag inte somna innan jag hörde att Alfons var ledsen, så jag gick för att hämta upp honom och låta han sova bredvid mig hela natten. Stackaren hade drömt en mardröm, men han visste inte vad han hade drömt. Lilla vännen.
Alfons med ”hörselkåpor” på sig, när jag dammsuger.
Gröt är gott och nyttigt, säger Gunde.Hej på er. 

Jullovet börjar sakta lida mot sitt slut. På torsdag är det dags att börja arbeta igen. Känns lite trist just nu, men det blir ändå skönt att komma in i rutiner igen. Jag har ett minne av att jag som yngre trodde att jullovet var lika långt som sommarlovet, förstå den besvikelsen när jag insåg att så ej var fallet..! Det där har jag fått men för livet av. 

Idag så är det vilodag för mig, väldigt skönt. Så hela dagen har jag tillsammans med Alfons och Boris. Mysigt! Det enda på agendan är att tvätta sängkläder, vi ska sen ut på en liten upptäcktsfärd här i området så att killarna får leka av sig en aning. 

Följ mig gärna på mina sociala kanaler:Hoppas ni har en fin dag!

2 kommentarer:

Jesper sa...

Hej! Har du tips på ställen i din närhet som det finns hyfsade spår att åka på? Helst natursnö såklart, åker från Västerås o vill ha max 2h enkel väg

Adam Steen sa...

Hej. Kolla skidspår.se :) gyllbergen är fint, även sörskog. Men kolla där så ser du skidspår och aktuell status :)