tisdag, januari 19, 2021

Grym dokumentär, funderingar och annatAlfons med sin ”John Deere”.
Alfons lagade sin egen mat igår. 
Min pannlampa sitter som ett smäck på Alfons!


Drönar-grabbarna!


Tjena!

Igår så lyssnade jag på en norsk pod (Skisporet), där nämnde dom en dokumentär om Martin Johnsrud Sundby. Hittade den på NRK och plöjde igenom alla tre avsnitt på kvällen. Riktigt bra måste jag säga! Om jag har förstått det hela rätt så kommer det ytterligare två avsnitt. Ni kan se den från Sverige och ni hittar den här. Kan varmt rekommendera den! Jag är lika gammal som Martin och även om inte jag är någon världsstjärna så kan jag känna igen mig i mycket i den. 

Återigen tisdag, jobb och vilodag. Skönt. Halvknackig sömn inatt dock, men det ska nog reda sig med ”lite” kaffe. Skjutsade Alfons till dagis imorse med bilen, skönt att därefter inte behöva stressa ut på en rastning av Boris med cykeln. Efter jobbet så tar jag cykeln och hämtar Alfons, så jag får lite vardagsmotion. Därefter så ska vi lyxa till det och köpa pizza faktiskt. Det blir mysigt!

Igår så fick vi lite ärenden avklarade, vi handlade mat bland annat. Vi var även ute och flög lite med drönaren

När det kommer till träning så tycker jag under vanliga säsonger att det är lite svårt hur jag ska lägga upp det. Ska man träna på lite hårdare, eller släppa upp och få till en bra form. Tycker ofta att jag under tung belastning håller mig på en skapligt hög nivå, men det är svårt att komma upp helt till 100%. Släpper man upp så tycker jag det är problematiskt att veta när man ska släppa upp och hur mycket, för att hitta toppformen. Känns nästan mer som chansningar och tur. I mitt fall även mentalt, säkert i många andras också. Har man ett flyt i det man gör så går ju det mesta lättare. 

Denna säsong blir ju ännu krångligare när jag inte ens vet om det blir några tävlingar, eller när nästa lopp blir. Det går ett i Skövde i början av februari, får nog kanske bli det och så Vasaloppet då, förhoppningsvis. Annars vet jag inte. Vill ju ändå tävla, det är ju trots allt därför jag lägger ner all tid på träningen. Jag har i alla fall ett mål med detta år och det är att slå säsongen 2016-2017 i antal timmar (706), det tror jag att jag fixar! Kunde dock inte föreställa mig det för något år sedan, att jag skulle vara uppe på ATH vad gäller träning. Kämpar jag på nästa år också så kan jag nog fortsätta på minst denna nivå, vi hoppas på det!

Glöm inte att prenumerera på min YouTube-kanal och kolla in den senaste vloggen!

Ha en fin tisdag kamrater!

Inga kommentarer: