måndag, januari 25, 2021

Fullt ställ med AlfonsNågra bilder från igår och idag. Full rulle som vanligt när jag är med den gode Alfons. Mysigt och trevligt! 


Hej på er. 

Har ni tittat på min senaste vlogg än och prenumererar ni på min kanal? Bra, då kan ni få läsa vidare. Om inte, så åtgärda problemet först bara, så slipper vi bli osams. 

Idag är det en vanlig måndag, ledig och hemma med Alfons. Vi har myst, lekt och handlat. Skönt att bara vara med varandra och inte ha några direkta måsten. Lite senare så kommer farmor hit och passar Alfons, då ska jag ta en liten lugn tur på skidorna. Är fortsatt trött, men om jag håller igen en aning denna vecka med träningen (åtminstone de tuffa passen) och sköter sömnen så kommer det nog ordna till sig ska ni se. 

Nåja, vi hörs senare!

Inga kommentarer: