torsdag, december 10, 2020

Tre timmar klassiskt

Två selfies - två Adams 


Godkväll. 

Skönt med sällskap idag. Två plus, mörkt, blött och grisigt var inte några lockande förhållanden. Men tillsammans med Adam Larsson så var det inte en tyst stund oss emellan och inte några negativa tankar. Skönt! Inte ens när stavspetsen rök halvvägs in i passet under en impuls så blev jag på dåligt humör. Jag hade ju fler spetsar med mig - trodde jag - tills jag upptäckte att jag lagt ur dom ut vätskebältet för säsongen. Det är ju trots allt vinter nu. Andra halvan fick jag åka med högerstaven i vägkanten. Det går bra det med. 

Då de flesta pass på slutet varit hårda, så brydde jag mig inte att snitthastigheten var låg idag. Skönt att kunna släppa det. Fint att få tre timmar i detta pissväder och det går förvånansvärt bra att åka trots att det är grus utlagt på de flesta ställen. 

Vi åkte en runda över: Islingby - Torsång - Ornäs - Aspeboda - 293 - Kvarnsveden. Totalt 41,8 kilometer och tre timmar. Körde som vanligt på mina Swenor 4 och åkte klassisk teknik. 

Tack för idag!


Inga kommentarer: