tisdag, december 08, 2020

TisdagskulstankarJag och Alfons morgonpigga som få. 
Dansuppvisning för mig och Boris imorse. 
Alfons kallar sig ju som bekant för ”hundpatrullen” (Paw Patrol) och vägrar nästan lyssna till sitt eget namn. Nu har nästa steg i evolutionen till att bli hund kommit: att vara fastsatt i koppel. 

Gårdagens middag som ska räcka i fem dagar, den innehåller bland annat: fläskfilé, bacon, champinjoner, lök, vitlök, spenat, broccoli, grönkål, körsbärstomater, svarta bönor, lätt creme fraîche, köttbuljong och kryddor. Till det brukar jag äta antingen ris eller ugnsrostade potatisar skurna likt mynt. 
_____

Hejsan alla glada! 

Efter några dagars ledigt så är jag åter i tjänst igen. Alfons är på dagis, Boris är nyrastad och jag är på jobbet. Allt är som vanligt alltså. Tisdag innebär ju även vilodag för undertecknad, välbehövligt för en trött och sliten man som mig. 

Som jag varit inne på ett oändligt antal gånger så är det knepiga tider nu med Corona-viruset. Det är svårt att veta om det blir några tävlingar och när nästa lopp blir. Det blir ju lite problematiskt då att lägga upp träningen. Men jag har ju fortsatt skapligt driv och då är det väl bara att kriga vidare med bra pass. Det otroligt tråkiga vädret gör det ju dock svårare att hålla humöret uppe. Tur då att jag har min balkong som oftast bjuder på likvärdigt väder och en inspirerande miljö...! 

Har inte så mycket mer att bjuda på idag. Så jag avslutar med att åter pusha för vloggen, titta på den här under, gilla klippet och prenumerera på kanalen. Jag är i full färd med en ny vlogg, som jag planerar att släppa på söndag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där ser ju riktigt gott ut, men äter du det fem dagar i rad.

Adam Steen sa...

Det är det. Eftersom att jag inte ser något frågetecken så antar jag att det inte är någon fråga. Det går annars att lista ut från texten att jag äter maten fem dagar i rad, ser inte något problem i det.