onsdag, december 02, 2020

Nytt i lyan, nya brillor, vänstertroll, med mera

Hej. 

Ett inlägg med en del bilder + text:

Älsklingen Alfons igår morse innan vi åkte mot dagiset. Ständig kamp att få iväg honom, han har blivit väldigt ”pappig” vilket ändå känns bra!
_____Igår var jag, Alfons och farmor på IKEA. Jag handlade en ny dörrmatta och en skohylla. Alfons fick en glass också. Här är resultatet (inte av glassen):

_____

Jag har blivit med Rudy Project-brillor nu, det trodde ni aldrig va?! Kände att det var dags för en förändring och jag ville testa något nytt. Har dock inte hunnit använda dom på fältet så att säga, men det jag hittills känt så verkar dom bra och dom ser bra ut också tycker jag:
Rudy Project Spinshield 

_____
Jag såg detta klistermärke fastsatt på en lampa på skolans fasad. Det är 2020 nu och det verkar finnas vänsterfolk kvar än. Inte undra på att det händer skit och jävelskap hela tiden. Hur fan tänker folk?! 

_____

Idag har jag lämnat Alfons på dagiset och nu ser jag inte honom fören på söndag kväll. Men tiden rinner ju iväg, så det är bara att åka med. Efter jobbet blir det väl någon form av Skierg- och löpbandsintervall. Tjoho!

Inga kommentarer: