tisdag, december 29, 2020

Hemmamysdag med mina favoriter

Hej på er. 

Vi börjar med lite opublicerade bilder från den senaste tiden:


Lycka för mig att se Alfons glädje när han öppnade alla sina paket på juldagen! 
Jag fick en ny fönsterlampa till köket i julklapp. I den sitter en Philips hue-lampa, så jag kan nu nästan styra alla lampor i lägenheten med mobilen. 
Jag gjorde en kalender med bilder på Alfons och Boris från det gångna året, gav bort dessa till mina föräldrar, min bror och till mig i julklapp. En uppskattad present. 
Grabbarna myser i köket. 
Efter en natt hos farmor och farfar så var det ett kärt återseende att samlas igen!


Idag så är det en vanlig tisdag, den sista för 2020. Jag, Alfons och Boris är hemma i lägenheten. Gråväder ute med någon plusgrad och regn. Så jäkla trist. Jag har vilodag och kan ägna hela dagen åt mina älsklingar Alfons och Boris. Det enda vi planerat är att åka till Willys för att inhandla lite mat. Skönt för oss alla med en lite lugnare dag emellanåt. 

Imorgon ska Alfons till mamma, Boris till hundvakt och jag ska träna ett litet löppass. På torsdag, tillika nyårsafton så ska jag upp till Grönklitt över dagen och delta i en träningstävling med Simon Andersson, 30 kilometer klassiskt stakning. Åker sedan hem efter det och får se fram emot att fira nyår ensam i lägenheten. Tragisk man är alltså. Men men, nya tag nästa år! Jag kan i alla fall glädja er, oss, eller egentligen bara mig själv med att jag tränat mer detta kalenderår än vad jag gjort något år sedan jag började spara min träning online. Mer om det kommer efter nyår. 

Ha en bra dag kära läsare! Glöm inte att kolla in mina vloggar och prenumerera på kanalen:

Inga kommentarer: