onsdag, november 25, 2020

Om sju månader går vi mot mörkare tiderGänget gäng!


Hej på er. 

Denna morgon började med två strömavbrott på 5-10 minuter vardera. Jävlar vad mörkt det blir i dessa tider alltså! Hela kvarteret var släckt. Ström är något vi verkligen är beroende av alltså. Mörkt, kallt och grått ute. Men lugn, om sju månader är det midsommar och vi går åter mot mörkare tider igen. 

Lämnade Alfons på förskolan. Det är alltid en liten strid på morgonen att få honom ut ur lägenheten, gå mot bilen och sen in på förskolan. De senaste gångerna har han sagt att han vill vara med mig och följa mig på skolan. Stackaren. Nästan så jag vill ge med mig. Hade dock inte riktigt funkat som ni kanske förstår. Men det är jobbigt att behöva tvinga iväg någon som vill vara med en. Han är ju en av få personer som vill det, så det blir ju allt tyngre bara av den saken. 

Nu väntar jobb och någon dag i ensam majestät. Så efter dagens arbetspass så väntar det åter träning efter gårdagens vilodag. Jag kommer grisa mig igenom ett pass på balkongen igen, kämpa på! 

Vi hörs. 

Inga kommentarer: