lördag, november 07, 2020

Middag igår och lydig hund

Hej hej. 

Igår kväll så följde jag med några vänner ut på restaurang i Borlänge. Det blev kanske lite väl sent, men jag måste göra annat än att bara vara hemma i min ensamhet. Kommer sluta med att jag blir en eremit annars. Trevligt var det hur som helst. 

Idag har jag varit ute på en cykel- och lektur med Boris. Jag är lite less på honom ibland då jag tycker ansvaret är lite jobbigt, men han är så sjukt snäll, hängiven och väldigt lydig när vi är ute. På ställen där det inte är folk så brukar jag ibland låta honom springa lös bredvid eller bakom mig när jag cyklar, han viker inte en tum utan håller sig vid mig hela tiden. Duktiga lilla grisen Boris! 

Nu ska jag snart ge mig i kast med dagens träning. Det kommer bli ett lagom hårt pass med: löpband - styrka - skierg. Imorgon ska jag nog försöka mig på en dubbeltröskel!

Inga kommentarer: