torsdag, november 19, 2020

50 kilometer rullSå typiskt att det under den första halvtimmen var blött, precis lagom så att skidorna blev helt skitiga, därefter blev det allt torrare och kallare. 
Här kan man tro att jag var less, redan efter 15-20 minuter. Men jag hade något skit i strumpan som kan fick lov att stanna och ta ur. 
Det var rätt fint ett tag idag. 
Skräckblandad förtjusning inför dagens uppgift. Pannlampa på som vanligt såhär års. 


Hej på er. 

Åter ett fint pass denna vecka. Tänkte att det var lika bra att passa på och köra idag när jag har möjlighet. Jag har ju gett er lite försiktiga hintar dock väldigt sällan om att den här träningen jag bedriver inte alltid är champagne och jordgubbar. Vis av erfarenhet så lurade jag då ut mig på en lite längre runda, så att jag inte kunde skippa det hela och vända hemåt. Så lagom tills hemlängtan började dyka upp så var jag längst bort och det var bara att försöka ta sig hem så smärtfritt som möjligt. 

Jag körde till Falun och tillbaka idag. Över Domnarvet, Ornäs, Aspeboda, Olsbacka och Källviken på ditvägen. På hemvägen blev det cykelbanan längs riksväg 293. Faktiskt så gick det helt okej idag, inte så irriterad på mig själv eller min kropp, det enda jag störde mig på var all trafik. Har folk inga jobb? Gör folk inte annat än åker bil? Tror nämligen att hela Falun och Borlänges bilpark var ute på turné idag. Såna där saker kan jag åka och reta upp mig på så jag glömmer både tid och rum. Missar även att lyssna på handlingen i pod eller ljudbok som jag ofta har i öronen under distanspass. 

Under den första timmen så lade jag in tio impulser om 12 stavtag vardera. Jag körde klassisk stil på mina Swenor 4 som nu går riktigt tungt i denna kyla, eller så är det jag som är tung. Fick ihop 3,13 timmar, 50,4 kilometer och 490 höjdmeter. Det var väl bra för en torsdagskväll. 

Efter träningen så roade jag mig med att ta loss bakhjulen, göra rent hela fan där inuti och även fetta in lager, med mera. Det då ett av hjulen lät riktigt illa. Passade även på att limma en stänkskärm som var nära att gå av. Duktigt Adam!

Inga kommentarer: