lördag, oktober 24, 2020

1,20 h löp - 1,10 h klassiskt - 1200 reps KettlebellSpeedkulan Boris närmast i bild och en något mer 
långsam Adam där bakom 


Hallå där. 

Det blev lite senare träning idag. Jag hade lite ärenden att fixa, städade, tvättade och fixade lite här i hemmet. Skönt att inte ha någon tid att passa. 

Dagens pass blev ett tredelat sådant, som totalt tog fem timmar att genomföra. Jag började med att springa i 1,20 (14 kilometer) med Boris. Fick damma av mina Hoka Speedgoat äntligen. Det blev en lugn tur uppe på Tjärnaberget. Tyvärr så kände jag av mitt löparknä väldigt tidigt. Det funkar uppför, men inte på flacken, eller framförallt inte utför. Dock blev det inte sämre under passets gång. Får fortsätta träna alternativt och fortsätta med rehab. 
_____
 

Efter mitt löppass så begav jag mig ut på mina Swenor 4 och körde klassiskt i 1,10 timmar (18,5 km). Höll till i Skräddarbacken. Åkte med pannlampa då det blev mörkt på slutet. Körde också 10 stakimpulser. I övrigt finns inte så mycket mer att nämna från det. 
_____

Sista delen av passet blev styrka:

100 hopprep
70 chins
100 kettlebellsswing
100 clean & jerk
100 utfallssteg
100 snatch
70 burpees 
100 magövning med gummiband
60 toes to bar 
100 rodd
100 russian twist 
50 press 
50 armhävningar med klapp 

Totalt 1200 fina repetitioner som satte sig rätt i biceps!

Tog lite bilder också från övningarna. Testade lite olika varianter på min nya iPhone, coolt med vidvinkelbilder. Ni ser också lite prov på mina Philips hue-lampor på vissa bilder. Det jag tittade och lyssnade på under styrkan var diverse Tomorrowland-spelningar. 

Press
Burpees
Rodd
Russian twist
Snatch
Utfallssteg
Kettlebellsswing 
Chins 
Armhävningar med klapp

Inga kommentarer: