fredag, september 25, 2020

ICA-kassar under ögonenIbland efter mina träningspass så kan jag bara bli sittandes hemma i lägenheten under en lång stund. Igår var en sådan dag, jag var oförmögen att fixa mat, duscha och så vidare. Jag var inte speciellt trött, less eller liknande. Det är mest att det bara är en skön stund att koppla av. Ingen idé att försöka lägga någon värdering i det, bara att acceptera att det är så. Skönt ändå att ta det lugnt efter en hektisk dag och det är ju ingen som blir påverkad av det när jag är ensam hemma. 

Inatt lyckades jag ändå sova cirka 7,5 timmar. Så jag var lite bättre på att lägga mig i tid igår. Jag är ändå sjukt trött när jag vaknar och påsarna jag har under ögonen är groteska. En fördel med det är ju att jag skulle kunna använda dom till att bära hem maten med efter att jag handlat i affären och på så sätt slippa betala 6-7 kronor för affärernas högt beskattade påsar. Gäller att hitta fördelar i allt! 

För att få ihop träningsschemat och planeringen där så tänkte jag köra någon form av stakintervaller i eftermiddag. Nästa vecka är ju tanken att köra en ny vecka med fyra intervallpass, så då vill jag ha någon dag extra med vila från intervaller. Hoppas kroppen är lite mer på tå än den var under sprängningen i onsdags.  

Planerna för helgen är att hämta hem Boris imorgon, träna och så följa med mina föräldrar till stugan för att plocka i ordning inför vintern. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: