torsdag, september 24, 2020

Fotproblem, ungkarl och dagenLika pigg som jag ser ut 


Tjena!

Ja, det gick ju sådär med att lägga mig i tid igår. Jag fastnar vid saker och tiden går. En riktig tidstjuv är ju min rehabilitering av kroppen. Jag rullar, trycker, bänder, vrider och så vidare. Fötter, underben, lår, höfter och rygg får smaka på foamrollern, bandybollen och massagepistolen. Förhoppningsvis kan jag räta till mitt löparknä och även försöka få bukt på mina fotproblem med bland annat en hallux valgus som spökar. Många problem blir det, åldern och träningen i många år har satt sina spår. Men jag tänker att fotproblemen kan göra så att i princip hela kroppen blir sned, vilket gör att skador kan uppkomma överallt. Så det kan ju vara viktigt både nu för idrotten, men också för kommande år i det vanliga livet. Jag ska fixa nya ortopediska sulor, men jag tror det även är viktig att träna upp och massera fotens muskler. Finns en uppsjö att läsa i ämnet på nätet för den som är intresserad. 

Idag ska jag som vanligt avsätta några timmar på jobbet, sedan så blir det ett lättare distanspass på rullskidorna. Det rullar på helt enkelt. På kvällen blir det väl som vanligt middag vid TV:n i min ensamhet. Just nu är jag inne i en period där jag tycker det är skönt att vara ensam. Jag trivs hyfsat igen med livet. Men samtidigt har jag ju en liten önskan om att skaffa en partner och förhoppningsvis få ett till barn någon gång. Men just nu så känner jag att jag inte har tiden eller orken för att lägga ner det som krävs. Jag tänker att blir det så blir det. Det lär väl lösa sig på ett eller annat sätt. 

Trevlig torsdag på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad hände med livets guzz från kräftskivan?

Adam Steen sa...

Det rann ut i sanden så att säga

Anonym sa...

Tja! sök dig till sjukvården. Jag har bytt både höftled (vid 30) och opererat Hallux Valgus (vid 31) och det blev så sjukt bra! Man blir som en ny människa rör mig inga 20 timmar i veckan men väl 10-15 timmar och det fungerar bättre nu vid 35 år än det gjorde när jag var 20 tack vare de kirurgiska ingreppen. Kör lite efter devisen slit ut - byt ut...

MVH
Tobbe Vinblad

Adam Steen sa...

Hej! Vi får se då! :)

Haha bra där!!