onsdag, september 23, 2020

Breakdance och tom lägenhet”Jag gör lite breakdance pappa!”


Hej. 

Gårdagen gick bra, allt flöt på fint, skönt! Alla inblandade var glada och pigga. Jag har dock blivit dålig på att lägga mig i tid, vilket jag får sota för varje morgon när mina ögon vill fortsätta stirra in i ögonlocken. Men jag håller på i timmar med att rulla över mina onda ben, fötter och så vidare. Så det tar ju en del tid i anspråk, minst sagt. Får se om det ger något resultat snart!

Idag har jag lämnat Alfons på dagis igen och vi ses först på söndag. Lite jobbigt, speciellt när han blir så ledsen och säger: ”du behöver inte jobba pappa, var med mig istället!”. Efter lämningen av prinsen så lämnade jag grisen Boris till hans hundvakt. Så nu är det en tom lägenhet jag kommer hem till i eftermiddag. 

Efter gårdagens vilodag så är det åter dags för träning igen. Just nu är jag bara trött och all form av fysisk aktivitet känns avlägsen. Men får jag bara komma in i dagen så brukar det bara rulla på sen. Tanken är någon form av intervaller, det lutar åt skierg!

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: