torsdag, juli 30, 2020

Fint stakpass på 71,7 kilometerAdam Larsson och Adam Steen


Hallå ja!

I sällskap med Adam Larsson så blev det en fyratimmarstur stakning. Vi tog ett säkert kort och åkte ett varv runt Runn + Vikasjön. Det går alltid hem! Bra väder nästan hela turen, lite regn när vi passerade Falun bara. Vinden var med oss i början över Torsång och Strand, men i Hosjö och nästan hela vägen hem så fick vi smaka på den i ansiktet istället. 

Kroppen kändes rätt bra idag, enda minuset var min hand som fortsatt spökar. Det gör liksom ont på vänster handrygg, lite bakom knogarna till ring- och långfingret. Är nog på grund av handremmen och mycket träning. Har bytt rem, har även provat med en bit av ett sittunderlag mellan hand och handrem. Det har inte hjälpt. Dock så brukar det aldrig bli värre, sen går det över nästan helt på bara någon dag. Vi får se hur fortsättningen blir. Skierg gick ju bra i alla fall, så när jobbet börjar får jag väl köra mer sådant. Som jag tidigare varit inne på så kommer det bli lite mindre träning då, av förklarliga skäl. 

Under den sista timmen så lade vi in tio stycken impulser om tolv stavtag vardera, i ett försök att få upp lite snabbhet. Jag körde som vanligt på mina Swenor 4. Fyra timmar på sekunden och 71,73 kilometer. Snittpulsen var rätt så höga 126, bra där!

Inga kommentarer: