fredag, juni 26, 2020

Mer träning igår, balkonghäng, +WATT-sportdryck och ett bra erbjudande till er
Sedan några år tillbaka så har jag använt mig av sportdryck, bars och gels från +WATT. Företaget gör nu en nysatsning i Sverige med flera nya produkter och med en ny webbshop. Deras nya "Recovery mix" och energibaren "Sprint Energy bar" är väldigt populära och jag gillar dom skarpt. Faktum är att den där energibaren är farligt god, än mer farligt för mig som slutat med godis.. 

- Flera av Sveriges bästa enduroförare använder också +WATT. Det borde ju vara ett gott betyg.  

- Det finns testpaket att köpa om man vill testa produkterna. 

- Använder ni koden "ADAM20" så erhåller ni 20% rabatt på hela sortimentet. Gäller endast ordinarie pris. 

- Under tävling så använder jag alltid Sali+ Electrolyte Performance. Med den får jag mycket mer sällan kramp och den innehåller koffein! Tänk på att blanda starkt, minst den rekommenderade mängden. Testa dock på träning innan så att du vet att det funkar!
_____
Hej på er! 

Fredag idag, äntligen. Dock så är alla dagar fredagar för mig nu när jag har semester. Galet härligt! Jag nöjde mig inte med nästan fem timmars stakning igår, utan jag drämde till med lite styrka också. Jag tänkte att jag delar upp mitt styrkepass på tre dagar dennas vecka, bara för lite underhåll. Nästa vecka ska jag ju på träningsläger och då kommer jag inte köra denna styrkan, så tänkte det kan vara bra att beta av den. Detta körde jag igår:

100 Hopprep
50 Chins
50 Magövning med gummiband (händer i golv, ben i bandet, gunga upp och ned)
50 Kettlbellsswing
50 Toes to bar
50 Enarmsrodd med kettlebell
50 Russian twist 

4 TRX-övningar, 3 set och 12-18 reps vardera
_____
På kvällen så satt jag på min balkong och jobbade lite. Ja, att fippla med denna blogg bland annat kan jag faktiskt kalla jobb. Det känns bra på något vis. Så jävla grymt med kvällssol och en balkong som är inglasad. 
_____

Idag är min plan att träna dubbeltröskel. Först blir det backe på löpbandet, i eftermiddag ska jag bege mig ut på rullskidorna. Någon gång däremellan, eller efter blir det ett kortare styrkepass också. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: