lördag, april 18, 2020

Bilder från gårdagen och lite merInför magnetröntgen av hjärtat igår 
Sovrummet med Sonos på nattduksbordet 
Sonos beam under TV. Bänk kommer till veckan 
Sonos vid kaffemaskinen i köket 
Nya tavlor i vardagsrummet, golvlampa, gardiner och gardiner i sovrummet Tavla nummer 3 i vardagsrummet 

Ja, ovan har ni några bilder från gårdagen. Magnetröntgen gick ju bra till slut, men det var obehagligt (som jag alltid tycker) med nål i armen för kontrastvätska. Även obehagligt att ligga i det trånga röret i cirka 75 minuter. Men tids nog kom jag in i det hela och det rullade på helt okej. Till veckan får jag förhoppningsvis några svar och helst bra besked. 

På kvällningen åkte jag, Alfons och mamma till lägenheten för att greja lite. Börjar väl så sakta bli ett beboeligt hem där. Ser fram emot att få flytta in nu. Är väldigt stressigt att fara omkring som jag gjort på slutet, egentligen är det väl inte ens det och jag har tid. Men jag stressar upp mig i onödan och som jag nämnt tidigare har jag svårt att fokusera på annat just nu. Så det blir en stor tyngd som faller från axlarna när jag flyttar. 

Nu ska jag bege mig till gymet på rullskidorna för att bränna av en liten omgång där. Sedan hoppas jag på att löpbandet flyttas förhoppningsvis smärtfritt till lägenheten. 

Hörs senare! 

Inga kommentarer: