tisdag, mars 17, 2020

Nya grymma skor, oro, träningsvärk och sponsra mig





Igår fick jag hem mina nya Hoka Rincon, satan vilken sko! Superskön och jävligt lätt. Om det nu blir något Lidingölopp i höst så kan det nog bli dessa juveler. Föregående år så har jag sprungit i ”Tracer 2” och dom gillar jag också skarpt. Dessa skor har jag samma storlek på som alla mina andra Hoka-skor: 42,0. Enda undantaget är just Tracer som jag har en mindre storlek på 41, 1/3 (tror jag). Ett litet ljus i mörkret ändå! Om det är hysteri i världen nu kring Corona så har det nästan varit lika stor hysteri på marknaden kring löpskor också och det har stormat rejält kring Nikes modeller som ska ge si och så mycket fördel gentemot andra. Själv är jag sjukt nöjd med Hoka och kommer fortsätta använda dom. Jag har ju även en modell som heter ”Carbon Rocket” som jag tycker är grym. 
_____

Fortsatt är det svårt att sova på nätterna. Jag grubblar väl och funderar mycket på framtiden. Oro över hur allt ska bli, om jag kommer klara mig ekonomiskt och så vidare. Full naturligt ändå kan jag tänka när man står inför en så stor förändring som jag gör med flytten i maj som största grej. Men jag tror det kommer bli bra till slut. Till hösten kanske jag får börja jobba även måndagar, då får jag ju in lite mer deg. Annars får jag försöka dra igång ett jobbsökande. Vi får se, allt borde lösa sig tids nog. Jag är lite av den oroade personen och målar gärna upp värsta möjliga scenario. 
_____

Idag har jag en fantastiskt härlig träningsvärk i hela kroppen. Det är bland de bästa känslor jag vet. Brukar försöka spänna på muskler här och där för att notera om jag har ont. Just nu är det nästan hela kroppen som fått sig en duvning igår och det gillar jag skarpt! 

Åtta dagar i rad har jag tränat, så idag kommer det en välförtjänt vilodag. Det blir skönt. Har varit lite sliten, men kanske delvis mentalt och på grund av dålig sömn. 
_____

Förutom att träna igår så hann jag även med att tvätta bilen under dagen, det var också något välbehövligt nu. Som livet ser ut nu så måste jag ju försöka hålla efter mina prylar ännu mer, så att dom håller. Men jag är ju lagd åt det pedantiska hållet, så det är inga problem! 
_____

Det hade varit trevligt om jag kunde få in lite pengar från sponsorer eller samarbetspartners nu när livet är som det är. Jag kan erbjuda reklamplatser, skidlektioner, träningsupplägg och liknande. Ni skulle även kunna hjälpa mig genom:

- Köp min cykel, eller något annat jag har till salu 

- Swisha mig på: 0761664997

- Stöd min insamling 

- Sätt in en liten slant på mitt bankgiro: 401-2035

All hjälp är välkommen i dessa kristider. 

Vi hörs kära vänner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du skrev tidigare att du förlorat 800 000kr på börsen senast veckorna. Börsen har gått ner ca 30%. Vilket innebär att du hade ca 2 600 000kr investerade (med hög risk) förut. Och fortsatt har ca 1 800 000kr kvar.
Tycker du att det är rimligt att tigga pengar när du har över en miljon på kontot?

Adam Steen sa...

Bla bla bla bla.

Anonym sa...

Som vanligt ett sakligt och välformulerat svar på en högst rättmätig fråga.

Adam Steen sa...

Ungefär samma nivå som folk som kommenterar anonymt.