söndag, mars 01, 2020

Det är totalt godnatt.

Piss. 

Kändes bedrövligt. Dålig start i backen, köade, tappade allt. Dålig skalle. Låg puls; 152 i snitt och 179 i max. 6 minuter i röd zon.. Drickan frös direkt. Tungfört. 

Slängde vätskebältet ungefär halvvägs. Avvägde att bryta då jag låg bland de sista i hela fältet, men vaknade till lite. Stundtals ganska dåligt surf på skidorna. Fick stryk av 5-6 tjejer. Bara en sån sak, heja, heja. 

Nej. Det är kämpigt nu. Ingen aning om var jag kom. Jag är ganska less och nere just nu. Kanske det allra värsta att jag inte ens är arg, bara uppgiven. Frågan är hur det blir framöver nu, med allt. Kanske pausar både blogg, ” karriär” och hela fan. Blir nog inga mer skidlopp som det känns nu. Enda jag har kvar att leva för just nu är Alfons och tur är väl det. 

Vill avsluta med att tacka min barndomsidol Jon Andersson, den gamle storlöparen på 800 meter för det enorma bidraget han swishade in till mig häromdagen! Utan dig hade det aldrig gått runt!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa Adam kämpa

Anonym sa...

Gratta tjejerna till grymma insatser istället!

Adam Steen sa...

Är för självcentrerad

Anonym sa...

Kämpa! Bloggen läses dagligen av undertecknad.

Adam Steen sa...

Japp. Känns tryggt!

Anonym sa...

Tjejerna är grymma. Du kanske har för höga mål? Du har trots allt passerat 35 strecket och har elitsatsat hela ditt vuxna liv. E fan inte hälsosamt att inte kunna ha distans till det speciellt när du haft det så mer än halva ditt liv.

Adam Steen sa...

Jag är väl värdelös helt enkelt.

Adam Steen sa...

Skriv nåt snällt istället, så jag blir glad. Jag åker ju ändå bra på andra lopp emellanåt. Så mycket sitter i huvudet.

Anonym sa...

Att gå isär är ju inget man kommer på över en natt när man har barn ihop. Är väl inte konstigt om kroppen och skallen kanske inte fungerar just nu. Bryt ihop och kom igen!!!!

Adam Steen sa...

Sant. Japp!

Anonym sa...

Bit ihop och kom starkare ur det.
Tror allt runtomkring som händer dig nu styr prestationen.
Det är inte skidåkningen som du tappat.
Topp 50 nästa VASA!!

Adam Steen sa...

Tack!

David sa...

På tal om damer i Vasaloppet. Köade sedan kl4 i morse till led1 efter som jag missat Seedningen till led 0. Lyckades lägga ut skidorna längst fram till höger i startfållan. När jag sedan kom till baks till starten så hade funktionärerna flyttat mina skidor och placerat 9st damer framför mig. Dessa damer platsade absolut ej i led 1, snarare led 3-4. De bromsade upp mig så att jag låg på plats 1000 i backen och fick slita som en galning för att ta placeringar och var 470 i Smågan. Slutade på plats 302 vilket var ungefär dubbelt så högt som mitt mål. Vasaloppet suger!

Adam Steen sa...

Lider med dig. Tråkigt :( hoppas du klarar att kvala till nollan nästa år!

Anonym sa...

Ärligt. Vad hade du väntat dig? Du tränar på tok för lite och för dåligt för att placera dig högre i Vasaloppet. Du klagar jämt på materialet, inse sanningen bara. Har du varit topp 10 i Orsa någongång?

Philip sa...

Följt dig en tid och jag förstår din situation, både vad som händer i den idrottsmässiga karriären men även det runt om kring! Vasaloppet2020 är ett minne blott och ta ett break någon vecka så kommer du komma tillbaka starkare än någonsin! Fortsätt på den inslagna vägen med träning och blogg, det ger vart fall mig inspiration!

Adam Steen sa...

Är du mongolid eller? I orsa har jag varit 5:a två gånger förr, 3:a 2018 och 2019. 6:a 2020. Dra åt helvete din jävla horunge!!

Philip:

Stort tack för fin kommentar!! :)

Anonym sa...

Nu kan jag ju bara referera till mig själv, men perioder när träningen går bra, men livet i övrigt är tyngre (stress, sjukdomar, privatlivet), så gör jag i princip aldrig bra resultat. De gångerna när det går bäst är när huvudet är med till 100% på riktigt och man inte går in i uppladdningen med saker runtomkring som gnager.

Så med det sagt och med det du har skrivit om allt som pågår vid sidan av idrotten tycker jag ändå att du har gjort ett riktigt bra lopp och nog i efterhand ska vara lite stolt över resultatet.


// Flera minuter sämre på milen

Adam Steen sa...

Tack så mycket! :)