tisdag, mars 31, 2020

Dags för rutiner och bra liv kommer



Favoriterna Alfons och Boris 




Alfons hemma hos Simon i söndags 




Alfons dricker ur min mäktiga PerraSki-mugg




Korv med bröd för Alfons. Han är inte lika bekymrad över dålig mat som jag är. Jag är mest glad att han äter överhuvudet. 


Hej på er. 

Idag tisdag så kör jag fasta fram till middag. Börjar så sakta försöka återgå till det normala med bra mat och inget socker. Jag tillåter mig dock att äta godis under helgerna ett tag till. Något roligt måste jag ju ändå få ha.

Efter jobbet så tänkte jag ta cykeln till Alfons dagis för att hämta hem honom. Slipper slita på Benzen och får lite gratisträning. Win-win!! I övrigt blir det ingen träning idag, men jag har ju fått till tre dagar sedan jag blev frisk igen. Så det kanske är bra med en liten mjukstart. Min förhoppning är sedan att åka upp till Sälen i helgen för att få till några timmars skidåkning där uppe på fjället. 

Jag får vara tacksam nu när jag kan träna igen och är frisk. Ska fortsätta med bra rutiner kring sömn, vila, mat och så vidare. Allt för att jag på sikt ska ta mig ur svackan starkare än någonsin på alla plan. Ser nu återigen fram emot att få flytta till en egen lägenhet (det växlar lite fram och tillbaka), kommer bli grymt skönt tror jag faktiskt. Bara jag får till renoveringen med en vägg till Alfons rum, målning av väggar och nytt golv i sovrummet så kan det inte bli annat än bra! 

Har gjort en liten rensning på en rad minnen/bilder på sociala medier och även tagit bort personen som vän. Allt för att gå vidare framåt och inte bli påmind bakåt. Ska försöka att bete mig så gott jag kan också, även om det är lätt att bli riktigt vrång och barnslig. Men jag ska försöka fokusera på mig själv och Alfons nu. 

Vi hörs imorgon igen, då ska jag träna!



Inga kommentarer: