torsdag, februari 27, 2020

Jag kommer flytta till eget boende

Hej på er. 

Bilderna ovan är från gårdagen när jag var ute i den närliggande skogen med Boris och Alfons. En mysig liten tripp, om än lite kallt. 

Så till det lite tråkigare då. Anledningen till att jag vill sälja av saker och få in lite pengar är helt enkelt att jag kommer flytta till ett eget boende. Amanda och jag ska alltså separera. Det är inget storbråk eller så som ligger bakom, vilket ändå är skönt. Vi ska se till att lösa allt på bästa sätt för alla inblandade och framförallt för Alfons såklart. 

Lätt hänt att känna sig misslyckad som person och förälder när man inte lyckas hålla ihop det. Speciellt för Alfons skull. Det är ju lite trist, men sånt är livet. Det kommer förhoppningsvis bli bra till slut ändå får vi hoppas. Känns jobbigt att det stundtals kommer bli så tomt och ensamt. Något jag tyckte var jobbigt förr, men det ska jag väl klara av. Hunden ska vi ha kvar och dela på också, det vill båda. 

En till trist sak är ju att det ska ut med rejält med pengar. Jag tänker absolut inte hyra en lägenhet som någon sosse, här ska det givetvis köpas. Ska titta på en lägenhet idag faktiskt. Så jag kommer få lov att ta i från tårna för att få fram lite kapital. Får ju inte låna speciellt mycket pengar med min rövdåliga lön. Så därför trycker jag återigen på:- Swish: 076-1664997

Tack på förhand! Vi tar oss igenom detta också. Skönt att vara sams och ändå hjälpas åt för allas bästa. 

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt. Men viktigast är ju att hitta ett boende där du kan trycka in löpband och skierg?! (speciellt om man skall vara "ensamstående" varannan vecka då är det guldvärt att kunna träna hemma)

Adam Steen sa...

Verkligen. Ja, givetvis!

Anonym sa...

Nej va trist, kämpa!!

Adam Steen sa...

Tack!

Anonym sa...

Nej, vad tråkigt!

Adam Steen sa...

Ja, verkligen.

Anonym sa...

Trist Adde. Bara att kämpa vidare med livet. Vilken stad har du tänkt att bo i?

Adam Steen sa...

Faktiskt. Jajjemen! Det blir nog Borlänge. Förhoppningsvis fina besked imorgon redan :)

Anonym sa...

Jo come to the red side, we have toblerone!

Adam Steen sa...

Väldigt lockande!