onsdag, november 20, 2019

Viktstatus med meraAlfons-mannen njuter av fika i skogen. Mjölk och bullar, det är livet det! 
Alfons och Boris hänger i soffan, bästisar!

Ja, hej på er. 

Onsdagen är kommen och idag stod äntligen temperaturen på rätt sida nollan när jag gick upp imorse. Den visade -0,2 grader, inte mycket att hänga i granen kanske, men ändå minus. Annat var det igår när jag cyklade för att hämta Alfons på dagiset, tre plusgrader, halv orkan och ett rejält spöregn som letade sig ända in i skelettet. Men det gick bra det också och jag kunde nöjt konstatera att vilodagen inbringade cirka 20 kilometer cykling + 4 kilometer promenad. Perfekt! 

Jag har varit lite dålig med 24-timmarsfastan på slutet. Men igår tog jag tag i det igen, vilket kändes skönt. Jag åt alltså middag på måndagen och sedan ingenting fram till middagen igår. Som vanligt fungerade allt runt omkring hur bra som helst och jag kände mig pigg. Vägde in på 72,1 stabila kilo. Det är ändå okej, även om jag så gärna vill under den där siffran sju och komma in på 69-någonting. Men men, det får duga. Jag fortsätter i alla fall med min sockerfria period och tanken är väl att det endast blir lite fuskande kring jul, men annars fullt fokus på att skippa sötsaker. 

Idag väntar det ett rätt tufft pass på Skiergen efter jobbet, det kan ju bli skoj och kalas!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att öka fastetiderna eller!? 48 och 72 timmar som Colting...

Adam Steen sa...

Nej. Räcker med 20-24