fredag, november 22, 2019

Ny fredag, ny löpningGod förmiddag på er alla glada!

Så var fredagen åter kommen och helgen står för dörren än en gång. I vanlig ordning har det för mig inneburit en morgon utan frukost, cykling till jobbet och löpning med ett gäng på skidprofilen. 

Jag började med att springa en liten runda själv, därefter sprang vi tillsammans i gruppen och sedan avslutade jag med ytterligare en liten extrasväng. Det blev bara lugn jogg, förutom under den sista halvtimmen där jag lade in Borzovhopp (bilden ovan). Jag avslutade också passet med lite tåhävningar i skadeförebyggande syfte. Kan ju vara bra nu när det ser ut som att det blir en del löpning framöver med tanke på det rådande snöläget. Eller ja, det är ju inget snöläge alls just nu.. 

Totalt fick jag in två timmar, 20,5 kilometer och 565 höjdmeter. 

Nu väntar några timmars jobb, sedan en lugn eftermiddag och kväll. 

Trevlig fredag på er!

Inga kommentarer: