torsdag, november 28, 2019

Gitarr-nybörjare, med meraDenna syn trodde ni väl aldrig ni skulle få se va?! Inte jag heller. Saken är den att vi haft en gitarr hemma hos mina föräldrar sedan många år tillbaka. Förr om åren plinkade jag lite på den och lärde mig att ta några ackord. Men längre än så har jag inte kommit varken då eller nu. 

Anledningen till att jag tog hem gitarren var att vi på musiken på jobbet har börjat träna på bland annat gitarr. Jag fick blodad tand och tyckte det var riktigt roligt. Så nu kanske jag kommer ägna några minuter då och då till att försöka lära mig lite. Dock så har jag inte den blekaste hur jag ska komma vidare i mitt spelande, mer än att jag ska försöka lära mig byta snabbare mellan ackorden. Är det någon som har något tips till en novis som mig?! 
_____

Igår och idag kom vintern som en käftsmäll. Äntligen minus (om än bara en grad) och rejält snöfall. Dåligt plogat på cykelbanorna och vägarna hit till jobbet, men det får man leva med. Jag är glad att vi har ett vitt landskap igen. Hoppas det får ligga kvar nu och att vi får skidspår inom en snar framtid. 

Jag har fortsatt rejäl träningsvärk i kroppen, det gillas. Planen för dagens träning har varit löpning med stavar. Vi får se hur det artar sig senare, något ska jag väl kunna träna åtminstone. 

Inga kommentarer: