tisdag, oktober 29, 2019

Utflykt, frisk(?) och ny design på blogg
Hej kära vänner! 

Igår så var jag ut på en utflykt tillsammans med Alfons och Boris. Vi gick med barnvagnen upp till tjärnen Bjusan. Alfons fick lite matsäck och sedan lekte vi i närområdet. Bland annat kastade vi pinnar i en bäck, pinnar (eller båtar som Alfons säger) som sedan Boris hämtade tillbaka, till Alfons stora förtjusning. Blev en mysig liten stund där. Efter lekstunden så fick Alfons vila i vagnen medan vi gick en liten tur till. Alla nöjda och glada. 

På eftermiddagen åkte vi till affären för att kompletteringshandla lite och även till Biltema för att köpa kedjeolja till våra pendlingscyklar. Alfons blev nöjd, för han fick rida på hästen utanför ingången:Idag är det tisdag och jag är inne en snabbis på jobbet för att visa upp mig. Har gjort klart alla måsten och ska strax bege mig hemåt igen. Skön jobbvecka med endast någon timme på arbetsplatsen. Nu har jag ju ferietjänst, vilket innebär att jag har betald planeringstid och betalade lov. Det känns härligt! 

Vad gäller min förkylning så tror jag att jag nästan är helt frisk nu. Superskönt. Avvaktar till imorgon med att träna och då ett lättare pass. Sen är planen att dra igång igen. Denna vecka ska jag beta av två styrkepass och eventuellt en dubbeltröskel om det fungerar. Skönt att vara tillbaka i gängorna snart igen!
_____

Jag har ändrat lite design på bloggen idag. Kanske tillfälligt, vi får se. Ni får leva med att det är dubbla sidebars och en del reklam. Jag måste ju få det hela att gå runt också och ni kan fokusera på att läsa det jag skriver. Där är jag inte köpt, än i alla fall... 

Vi hörs kamrater!

2 kommentarer:

Erik W sa...

Trevligt med ny header på bloggen. Men fortfarande kanske lite för stor. Det krävs mycket scrollning. Med vänlig hälsning, Trogen bloggläsare

Adam Steen sa...

Tack! Vi får se när jag byter då :)