onsdag, oktober 23, 2019

Nya rullskidshjul, behöver en iPad och rövsömnTacka vet jag servicen från Elpex. Spärren i mina fyror slutade fungera tidigare, så jag fick hem ett par nya bakhjul på posten ganska kort därefter! Fina grejer. 

Under gårdagen vilade jag. Hann dock med totalt tio kilometers promenad under dagen + cykling till och från jobbet. Kollade bland annat in Elgiganten för att kika lite smått på en iPad. Hade ju en tidigare som jag sålde då den aldrig användes. Men nu är jag sugen på en ny. Mest för att jag vill ha den som skärm på löpbandet när jag springer, skönt att ha något att vila ögonen på, istället för min egen spegelbild i den svarta skärmen. Men det svider att behöva lägga ut några tusen på en ny padda. Vill heller inte ha annat än Apple-produkter, så något budgetalternativ går ju bort. Så vem skulle kunna sponsra herr Steen med en iPad? Jag tar Swish: 076-1664997. 

Förutom promenaderna igår så gick jag igenom min pendlingscykel. Tvättade den och tog även isär styrlagret för att fetta in det. Passade även på att smörja kedjan och andra rörliga delar. Känns bra att sköta om prylarna jag äger. 

Inatt sov äntligen Alfons bra och under hela natten. Inga problem att lägga honom heller, skönt. Själv sov jag dock riktigt käcka dåligt. Eller när jag väl sov gick det väl bra, men jag hade fruktansvärda problem att somna. Sjukt irriterande, har haft så i cirka två veckor nu. Inte speciellt roligt och jag hoppas verkligen att det vänder snabbt. Nu har jag ju börjat med tankebanor om att jag inte kommer kunna somna, vilket gör det än svårare. Piss också. Men men, tids nog ska det väl vända även det. 

Planen för dagen är någon form av stakintervaller. Just nu är jag sjukt trött, men det är bara att ta tjuren vid hornen och göra jobbet. Alfons har fått en verktygslåda fylld med leksaksverktyg av farmor. En låda som han nu nästan ständigt bär runt på. Söt! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag föreslår att du säljer lite aktier eller fonder och köper en iPad för de pengarna.

Adam Steen sa...

Kommer inte på fråga. Det är ju min pension