onsdag, augusti 14, 2019

Jag har väl kommit upp mig, eget skrivbord osv



Inte en sådan upplyftande bild kanske. Men skenet bedrar. Detta är nämligen min nya arbetsplats och mitt egna skrivbord inne i lärarrummet. Man har väl kommit upp sig, så att säga. Ganska mäktigt ändå kan jag tycka. Kommer få en egen dator, betald planeringstid och ferietjänst. Det är ju alltid något! 

Spännande med nya jobbet ändå. Det verkar vara en trevlig skola med bra arbetskamrater, vilket känns skönt. Jag tror jag kommer in i både gruppen och de nya arbetsuppgifterna på ett bra sätt, samt ganska snabbt. Skönt med en mjukstart nu med lite planering och så vidare, innan eleverna börjar nästa onsdag. Då får jag tid att bekanta mig med lokaler och hela alltet. 

Idag är det en långdag med jobbet, först arbete till 16 och därefter betald kick off på en restaurang i Borlänge klockan 17-22. Tur att  jag planerat vila både igår och idag. Ibland tänker man till! 

Så ja, det känns ändå skönt att vara igång med jobbet, även om det är tråkigt att inte vara ledig. Jag har varit lite smått orolig inför. Men det är nog mycket för att det är en ny plats och nya människor. Ni kanske inte tror mig, men jag är rätt blyg egentligen. 
____

Jag har slitit lite med sömnen under snart två veckors tid. Eller egentligen, när jag väl somnar så går det bra. Skulle jag av någon anledning vakna mitt i natten så somnar jag alltid om väldigt lätt. Det är den där första insomningen som är så svår. Jag kan ligga i timmar och bara vrida mig, klarvaken. Igår var likadant. Förra natten fick jag ihop strax över sex timmar, även inatt. Alldeles för lite och jävligt frustrerande. Men vad gör man. Någon gång ska väl även det vända.. 
_____

Träningen denna vecka blir lite lättare. Två vilodagar, därefter rullskidor och så Vasakvartetten (Evertsberg - Hökberg) på lördag. Blir fint det!

Inga kommentarer: