tisdag, juli 23, 2019

Personliga tryck


Tjenare bloggvänner.

Det här med reklam är väl mer eller mindre ständigt i ropet. Vanlig reklam i radio och TV kan väl många gånger uppfattas lite irriterade, inte minst när man hör eller ser reklamen för den etthundrade gången.. En sak som jag tycker känns lite mer kul är prylar med reklam på. Där kan den ju vara lite mer diskret, men samtidigt nå ut till många personer. Exempelvis så kan man ju som företag trycka sin logga på jackor och på så vis synas bra var man än rör sig. Företagsjackor kan ju vara ett helt ypperligt sätt för ditt företag att synas både i vardagen och i jobbet. 

Tidigare så har jag lagt märke till att man kan göra sina tryck på lite enklare och billigaste kläder. Men nu har jag noterat att man på Segmenta kan välja mellan flertalet lite mer kvalitativa märken, det tror jag många uppskattar, inte minst jag själv. Jag är lite sugen själv att pränta någon logga eller text på en jacka, kanske adressen till min blogg. 

På Segmenta så hittar du en uppsjö av olika produkter som du kan använda för att trycka ditt företags namn och logga på, perfekt för att synas i mängden! 

Inga kommentarer: