lördag, juli 27, 2019

Lite Alfons och annatBjuder på några bilder på Alfons från de senaste dagarna. Det är en kille med mycket energi i. Kan vara lite jobbigt emellan varven, men allt som oftast är han glad och väldigt härlig! Han lär sig nya ord och saker i en rasande takt, väldigt kul att se och få vara med om. Alfons är också snabb som en vessla, så det gäller att ständigt vara på tå för att hinna med alla bus han tar sig för. 

Det har varit varma dagar för oss alla här, Boris är utslagen och vi andra är märkbart tagna av hettan. Igår så var jag riktigt seg ett tag och fick dricka stora mängder vatten med salt i. Repade mig framåt kvällen. Vi hade sedan en trevlig middag för våra kompisar som tog hand om Boris medan vi var på Gotland. Blev lite sent dock, så jag är lite hängig idag, men det går nog snart över. 

Nu tränar Amanda, vi andra ska hämta gräsklipparen hos Alfons morfar, sen ska vi väl ta en liten promenad. Därefter är det min tur att träna. Planen är löpintervaller och styrka. Vi får se hur det faller ut!

Inga kommentarer: