lördag, juni 01, 2019

Nu drar vi på kryssning!Tjallå!

Igår var det ju halsont som stod på agendan. Det hindrade dock oss inte från att greja lite i trädgården. Bland annat fixade vi iordning automovern, klippte gräset manuellt en till gång då det var aningen för högt för roboten och så trimmade jag kanter. Snyggt och prydligt. Lätt att bli rastlös på dagar där jag inte tränar annars. På kvällen så fick vi trevligt besök och grillade. 

Idag vaknade jag upp på nytt med halsont. Skit. Men jag försöker hålla mig vid gott mod, spelar väl inte någon större roll med någon sjukdag nu, även om jag blir orolig för löpformen. Men det ska nog bli bra ändå. 

Ni sitter vi på Borlänges resecentrum och väntar på bussen som ska ta oss ner till Stockholm. Vi ska nämligen iväg på en 21 timmars-kryssning i skärgården. Ingen av oss har tidigare varit på en kryssning, så det blir spännande!

Vi hörs av. 

Inga kommentarer: