söndag, maj 26, 2019

Sjöblöt stakningVisst ser det härligt ut?! Det var det inte. 

Den vecka rent träningsmässigt är nu lagd till handlingarna och undanstädad i väntan på nya. Skrapade ihop tio timmar på pricken, en helt okej vecka med tanke på två vilodagar också. 

Dagens pass blev två lugna timmar på mina vanliga rullskidor (Elpexfyror bak och treor fram). Jag körde de första 45 minuterna uppe i Skräddarbacken så att jag fick lite fina höjdmeter. Sedan så åkte jag bort till Lennheden och vände. Under passet samlade jag ihop 32 kilometer och 275 höjdmeter. 

Inget märkvärdigt pass alls, bara ett lugnt och fint ett. Känns ändå som att jag kommit in bra både i rullskidåkandet och försäsongsträningen. Imorgon väntar Blodomloppet, 10 kilometer löptävling, spännande. Väderprognoserna skvallrar om regn även imorgon, tjoho!

Inga kommentarer: