måndag, maj 20, 2019

Fullt ös på vilodagen!Tja!

Det har varit en dag fullt av aktiviteter. Först på den dagliga promenaden så passade jag på att ta med mig en del kartonger och tomglas till de närliggande sopstationerna för att bli av med en del av den skit vi samlat på oss. Det såg nog komiskt ut när jag kom gående med mina tattarlass: 

Två vändor blev det på stationerna och dessutom städade jag upp lite: Syns kanske inte så bra och det ser förjävligt ut. Men det såg betydligt värre ut innan min uppstädning. Då kan ni tänka er hur illa det var... 

Under tiden som jag städade så lyssnade jag klar på Klas Ingessons ljudbok ”Det är bara lite cancer - om livet, döden och myten om mig själv”. Satan vad bra den var och så sjukt gripande. Mot slutet blev jag så tagen att jag fällde några tårar. Den kan jag verkligen rekommendera. Därefter hann jag även lyssna klart på Carl Démans bok, som var sådär och jag har just börjat lyssna på Sebbe Staxx självbiografi. Kul som omväxling med biografier och inte bara romaner. 

Efter städandet så passade jag på att tvätta Benzen invändigt och utvändigt, samt även pendlarcykeln. Därefter så tog jag cykeln och cykelkärran till en närliggande bensinstation för att tanka upp en femlitersdunk med bensin. Vände sedan hemåt för att tanka i gräsklipparen i hopp om att den skulle starta. Givetvis vägrade den starta trots idogt ryckande i snöret. Jag googlade lite men blev inte klokare på det. Till slut så hittade jag lite startgas i ett förråd här som jag sprayade lite överallt på gräsklipparen och vips så gick eländet igång. Så nu har jag just klippt klart hela gräsmattan, allt medan Alfons satt förundrat i cykelvagnen och kollade. Vi har inte satt ut automover-gräsklipparen än och det var verkligen dags för en klippning. 

Skönt att få lite gjort på vilodagarna! 

Inga kommentarer: