onsdag, maj 29, 2019

Första dagen som veteran

Goder morgon kamrater!

Det blev en rätt lugn och bra dag igår. Efter träningen så fick vi besök av ”31-minuters-mannen” Simon Andersson som kom med tårta och paket, supertrevligt. Senare blev det en promenad där vi kompletteringshandlade lite och därefter blev det utelek med Alfons. 

Idag har jag börjat morgonen med att lämna Alfons på dagis. Med bil idag faktiskt. Därefter vände jag hem, och tog cykeln till jobbet. Idag är det ingen riktig skola, utan vi ska fiska i älven här. Skoj. Enda jobbdagen denna veckan alltså. Även nästa vecka så blir det bara jobb på onsdag. Det kan jag leva med! 

Träningsvärken i min kropp är vida utbredd och det känns riktigt bra! I eftermiddag är tanken att köra rullskidor lugnt, det kan faktiskt bli skate(!). Idag är det ju första dagen som jag är 35 år och däremd veteran inom skidor, läskigt..

Hörs senare kamrater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Veteran VM på skidor är från H30😉

Adam Steen sa...

Det är väl nåt nytt påhitt. H35 har det alltid varit i min värld iaf