söndag, mars 03, 2019

83:a Vasaloppet 2019. Ändå okej. Helt slut sista halvan.
Ja ja. Orkar inte skriva så mycket. Det kändes bra i början i alla fall och jag fick ligga i spets en kort stund, det har jag aldrig gjort förr. Kroppen började kännas dålig med kramp redan i Tennäng, därefter gick det arr kriga på bra fram till strax efter Oxberg, sedan kändes det i alla fall som att jag sjönk som en sten genom fältet. Så med tanke på allt det så är jag ganska nöjd med hur det gick ändå! Det var det värsta loppet jag någonsin gjort och jag har nog aldrig varit så trött. 
2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra kört Adam å härligt med Nmr som flagga in dig i mål! Ut med alla invandrare.

Adam Steen sa...

Tack, sådär iaf. Men man är väl inte bättre. Hehe, det missade jag :) Någon form av städning hade ju varit bra i alla fall