måndag, februari 04, 2019

Måndag igen
Beställde en fin och skön body i ull på Skistart åt Alfons, perfekt för vintern. 

Måndag igen då. Jag sov väldigt dåligt inatt, hade precis som den senaste tiden svårt att somna. Jobbigt, men vad gör man. Bara att gilla läget. Tänker en del på Boss bland annat, vilket gör det svårt att somna. Det är tomt och ensamt utan honom. Varje gång jag passerar soffan så kollar jag ifall han ligger där, varje gång jag öppnar kylskåpet väntar jag på att han ska komma springandes, eller när jag lagar mat och han brukar sitta alldeles nära och tigga... Usch. 

Idag står termometern på 20 friska minusgrader, då börjar det bli kallt på riktigt alltså. Skönt att jag bara har gym, eller löpning till och från också. 

Förutom träningen så väntar det en stund på dagiset med Alfons också, kan bli lite kämpigt att stå ute i 20 minus känner jag... 

Inga kommentarer: