torsdag, januari 03, 2019

Gott och blandat!


Att mata Alfons är en stor del av mitt liv. Notera flaskan med +Watt, nu när det börjar närma sig långlopp så kan det vara bra med uppfyllda förråd, använder ni koden "ADAM" så erhåller ni 25% rabatt på hela sortimentet. 

Vilodag i måndags och vilodag även idag. Tänk vad jag lyxar till det. Jag tänker att det kan vara bra att få lite energi och sug. På söndag så kör jag Craft ski marathon i Grönklitt, det blir spännande att se hur kroppen svarar. Jag tycker att jag har gjort ett gediget träningsjobb och min förhoppning är att jag inte är sämre än förr i alla fall! Det blir som sagt premiär på långlopp i helgen, veckoslutet därefter blir det ett 10 kilometer långt lopp hemma i Bergebo (Bergebo ski weekend), orkar inte åka iväg på något långlopp och kommer inte satsa på långloppscupen (Skistart ski challange, som jag vann 2017). 

När det kommer till träningen framöver så kommer jag väl lägga en plan per vecka eller 14 dagar, träna på lite extra någon gång, men i det stora hela försöka träna lite mindre för att erhålla en bra form. Tänker försöka vara lyhörd och flexibel. Istället för att träna mycket så ska jag försöka träna smart och för att få bra form. Får se hur det lyckas. 

Jag måste i förbifarten nämna att jag efter tävlingen i söndags där jag blev tvåa fick en omnämning på både Sweski och Längd.se, kul!

När vi ändå är inne på länkar och så vidare så vill jag tipsa er om att ni kan testa Bookbeats hela ljudbokstjänst gratis i 14 dagar genom att klicka här och ni kan när som helst avsluta prenumerationen!

Avslutningsvis så vill jag tipsa om en recension av de bästa grästrimmrarna under 100 dollar, du hittar artikeln här.

Inga kommentarer: